Foto Van Geparkeerde Limoengroene Lamborghini

Het slagingspercentage is afhankelijk van hoe je het doet op de individuele onderdelen van het theorie-examen, maar over het algemeen is het ongeveer 46%.

Auto theorie tests omvatten 100 vragen in totaal, over een periode van twee weken. Als je slaagt, ga je door naar de volgende hogere vorm van het theorie-examen, dat uit nog eens 100 vragen bestaat.

De slagingspercentages voor de verschillende tests variƫren van test tot test, maar men gaat ervan uit dat slechts ongeveer een kwart van degenen die de eerste keer slagen, ervoor kiezen het opnieuw af te leggen.

Degenen die de eerste keer niet slagen, slagen de tweede keer wel. Voortdurend proberen om beter te worden in de theorie-examens, daar ben ik zeker van!

Van sommige vragen in het examen is bekend dat ze lichte angst veroorzaken als je ze bestudeert. Het is normaal dat je nerveus bent over een mogelijke mislukking, omdat je sommige vragen steeds opnieuw moet beantwoorden als je het examen opnieuw aflegt.

Op de dag van uw examen moet u de vragen al kennen voordat u met de voorbereiding begint. Dit zijn de belangrijkste regels van de weg om te slagen voor een rij-theorie-examen.

De wegcode is van kracht in Groot-Brittanniƫ sinds oktober 2006, wat betekent dat als je twijfelt over de bepalingen van de code dan moet je het weten. Als u niet zeker bent over een deel van het theorie-onderdeel dan moet je gekwalificeerde hulp zoeken.

Enkele van de meest voorkomende theorie-examenvragen zijn de volgende.

1. Mag een voertuig een aanhangwagen trekken die van een ander type is dan het voertuig waarin u rijdt?

2. 2. Een voetganger wil de weg oversteken. Hoe kan ik hem of haar helpen?

3. Een voertuig moet voor een rood sein stoppen en pas verder rijden als de weg vrij is. Wat is de juiste manier om dat te doen?

4. Wat is bij het naderen van een bus, waarvan de seinen knipperen, de juiste snelheid om aan te houden bij het rode sein?

5. Wat is bij het wachten voor een rood licht, dat van knipperend op rood moet kunnen overgaan, de juiste snelheid om weg te rijden?

6. Als je moet stoppen op een kruispunt, wat maakt deze manoeuvre dan veilig?

7. Een fietser die van een weg naar een voetpad wil afslaan, moet om dezelfde reden voorrang verlenen aan reeds stilstaande voertuigen.

8. Wat is de juiste procedure wanneer een fietser links afslaat op een kruispunt waar hij linksaf mag slaan, maar de fietser de zone voor een bocht naar links binnenrijdt en rechts afslaat?

De wegcode heeft tot doel de bestuurders gunstige en veilige omstandigheden te bieden. Door de verkeersregels te begrijpen, verwerft men de juiste overtuiging over de zaken. Het helpt bestuurders om veilig te zijn en de wet te begrijpen.

Het helpt bestuurders om te gaan met een veranderende theorie testodynamisch en in een echte wereld situatie, het voorspelt over de waarschijnlijke acties van andere weggebruikers. Het helpt de faalangst te overwinnen en de risico’s te minimaliseren. Het helpt om defensief rijden neigingen te bereiken.

Dus als je het gevoel hebt dat je ten einde raad bent en niet in staat bent om met deze stressfactor om te gaan, zoek dan professionele hulp. Er is hulp beschikbaar voor elke behoefte. auto theorie cursus