Gratis stockfoto met administratie, architectuur, attractie

Om te beginnen moet uw auto worden gewassen en gedroogd zoals normaal. Een mooie smetteloze auto zal eerst moeten worden gedetailed, om alle losse verontreinigingen en Basalt te verwijderen met behulp van een clay bar. clay bars en een perle assist polijstmiddel werden gebruikt om een rijke bruine kleur uit de lak te halen en een hoogglans naar voren te brengen.

De clay bar en polish worden met de klok mee aangebracht en moeten vijf tot vijftien minuten drogen. De clay bar wordt aangebracht op de basis van het voertuig en de polish op het bovenste gedeelte, beide zijden van het lakwerk. Het polijstmiddel wordt vervolgens met een polijstmachine weggepoetst. Na het polijsten wordt een schoon, glad oppervlak bereikt. Het echte leder of kunstleder kan gemakkelijk met een scherp, apart stuk spetter worden overgeschraapt om diepe krassen en vuil te verwijderen.

Als een niet-metallic gelakt oppervlak wordt behandeld zal het baat hebben bij een sealant product, ook deze zijn vooraf gemaakt voor het beschreven doel. Het lakwerk wordt het best met de hand behandeld met een polijstpad en een zachte borstel, of producten op basis van was zullen meer dan waarschijnlijk de beste resultaten geven.

Een andere vorm van bescherming voor het lakwerk is het gebruik van hand- of machinepolijstmachines. De elektronische en hybride polijstmachines kunnen het lakwerk versnellen en een meer gelijkaardige afwerking geven aan een handpolijstmachine maar in een fractie van de tijd. Polijstmachines voor lak zijn over het algemeen een one trick pony, maar wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt kan een groot effect worden bereikt. U moet de machine naar een rustig, onbeschadigd gebied van uw garage, of uit in een open garage. Een niet schurende pad kan worden gebruikt om polijstmiddel aan te brengen, de resultaten zouden beter zijn maar moeilijker te bereiken.

Een enkele polish pad zal duren voor het leven van uw voertuig, de duurdere multi-purpose degenen hebben hun residu verafschuwen echt goed te gebruiken, en zijn eigenlijk heel goed voor het waxen van uw luxe legeringen en wielen. Een multi-purpose pad kan worden gebruikt om toe te passen, dan afgewreven en het residu moet worden geschrobd uit de pads volgende gebruik. Het zal geen doorlopend polijstmiddel zijn, maar meer een lichte laag en kan een paar keer verwijderd worden.

Er moet een smeermiddel op de pad worden aangebracht, omdat het smeermiddel het product vrij laat bewegen. Het product kan met de hand of machinaal worden aangebracht, waarbij de machine ook kan worden gebruikt om grotere oppervlakken te polijsten. De belangrijkste factor voor iedereen die met lak te maken heeft, is het gebruik van schone, zachte waslagen. Dit geeft de beste resultaten, zelfs bij gebruik van conventionele producten. Met name synthetische producten geven een betere afwerking, maar het maakt wel een wereld van verschil voor de glans en afwerking van de auto.

De normale wassen die in de autowaxkits worden gebruikt, zijn van Duitse makelij, namelijk fijn glasachtig, Carnauba. Deze fijne waxen die gecombineerd worden met een machine polish zijn in staat om de lak te behandelen en te redden na een wasbeurt. De normale was is in staat om te eten door en de bestrijding van de verontreinigende stoffen en veel stof die zal vestigen op de reeds behandelde gebieden plus vuil en verontreinigende stoffen die zich op de onbehandelde gebieden. Het machinale polijstproduct, wat er ook op het blik staat, is van dezelfde kwaliteit als Europese fabrikanten.  Auto coaten

U zegt bij uzelf misschien geef ik mijn auto's een vrij goede afwerking. Goed zou u gelijk hebben overwegend het moderne lakwerk Veiliger dan het oude. De lak moet worden behandeld met een spons of een microvezel pad om de gewenste glans te krijgen. Het product zelf is in het voordeel van de wax en omdat het niet waterig of vochtig aanvoelt. De Toyo spiegels, lichtmetalen velgen, chroom en velgen, bumpers, grills, deuren, motorkap en bovenkant worden beschermd met milde reinigers die polijsten, reinigen en beschermen zonder te titreren.

De staat van mijn omgeving en hoe de auto is behandeld is een eerste Bug controles zijn belangrijke items als je nodig hebt om dit te doen op een regelmatige en een tijdschaal. Het interieur moet worden behandeld met een pluche conditioner, dit reinigt de binnenkantMs zelfs voordat je bij het, dit is om vlekken te voorkomen. Dit gebeurt met de hand wanneer mogelijk of machinaal wanneer de tijd dringt.

Behandel uw auto zoals u uw gsm zou behandelen en poets hem elke dag of elke week.

U kunt kopen op het net, dit zal u helpen om verbonden te blijven met de producten die u zoekt.