Een verlengde KTM-achterbrug is ontworpen om extra rijbereik in de offroad-crossmotor mogelijk te maken en een langere reiscyclus te hebben. Het KTM-ontwerp maakt reizen over grotere afstanden en hogere snelheden mogelijk. Investeert u in de KTM X-bars dan heeft u de mogelijkheid om verder te gaan dan met een basis achterbrug. Als je de KTM X-bars upgradet, worden de X-bars langer zodat je over land en water kunt.

Deze verlengde swingarms worden steeds populairder en verkrijgbaar in verschillende materialen. Ze worden voor duizenden dollars gekocht en verkocht, zodat mensen hun eigen swingarms kunnen hebben.

De eenvoudigste manier om de ophanging te veranderen is met een aanpassing in Monte Carlo-stijl. U kunt de hoogte en de afstand tussen de aanpassing aan uw behoeften aanpassen. U kunt uw vering op elk moment kopen en altijd verwijzen naar de KTM X-bars. Het is belangrijk om de ophanging af te stellen of te vervangen voordat de X-bars worden verwijderd om schade aan het landoppervlak te voorkomen. Het vervangen van de fabrieks KTM X-bars is de beste wijziging die u aan uw fiets kunt maken, aangezien dit het gemakkelijkst is om te doen en de beste resultaten worden behaald.

schakelrpm en landsnelheid

Voor hoge snelheid en korte landsnelheid is de vering zeer bruikbaar. Het moeilijkste is hoe de bestuurder de snelheid aanpast aan het wegdek. Met de KTM X-bars kan de rijder de snelheid aanpassen aan verschillende weersomstandigheden, zoals de helling van het wegdek en de snelheid van het voertuig.

Automatische transmissie

De KTM X-bars zijn ook uitgerust met een automatische transmissie die met de pedalen kan worden bediend. Beide bovengenoemde producten zijn het beste voor langlaufen, langlaufen + 4X4-reizen. Het is de beste keuze voor avontuurlijke offroad-rijders die met verschillende landoppervlakken willen omgaan, zoals rotsen, modder, grind, water, enz., zelfs als ze verwachten te reizen met een kleine verplaatsing. Voor crosscountry + 4X4 reizen is het belangrijk om een ​​stevige vering te hebben. De KTM X-bars zijn een uitstekende innovatie en geavanceerde toepassing van crosscountry-fietsreistechnologie.

Als alternatief voor het vervangen van de vaste fabrieksvering door flexibelere en lichtere alternatieven, kunt u ook de zachte fabrieksvering vervangen door KTM's eigen stijve vering, die al wordt gebruikt in hun crosscountry-mountainbikes.

Voor cross-country racen is het van cruciaal belang om te kunnen omgaan met de verschillende gripomstandigheden. Omdat het vuil langs de weg mogelijk zwaarder is dan het wegdek, verwijdert crosscountryracen op modder de belangrijkste oorzaak van de meeste pijnen bij crosscountryracen en bespaart het de rijder van rotzooi.

Voor cross-country + 4X4 racen is het cruciaal om de vering aan te kunnen passen bij cross-country racen + 4X4. De meest voorkomende aanpassingen voor de fabrieksophanging zijn het verlagen van het voertuig en de hoogte van de accu. Het oneerlijke voordeel van KTM is het intelligente systeem dat zich kan aanpassen aan verschillende wegomstandigheden; verlaging van de ophanging bij crosscountry-races + 4X4 en verhoging van de ophanging bij cross-countryraces. Dit geeft de rijder de maximale kans op cross-country racen en maakt het oversteken van backcountry en bergen intuïtiever.

Zwepen en koppeling

Als je zin hebt om het werk zelf te doen in crosscountry-races of je crosscountry-fiets wereldwijd wilt meenemen als aftermarket-accessoire dat licht en sterk is zoals de populaire veiligheidsgordel, dan zijn de KTM X-bars ongetwijfeld de beste investering voor uw Crosscountry-fiets die het verschil zal maken in uw racen. De geringste draai van het stuur vereist bijna volledig één hand en driekwart van het lichaam; de periode van één hand is langer dan twee maar minder dan vier. Dit uitzonderlijk effectieve ophanghulpmiddel snijdt, kantelt en verlengt tot bijna drie centimeter en hindert met name de onderrug en het dijbeen.

Als de bovenstaande beschrijving u nog steeds geen idee geeft over de X-bars, dan kunt u online instructievideo's bekijken die enorm helpen bij het bedienen van de X-bars. Hoewel sommige mensen soms van richting veranderen, is het het beste om de voordelen van het gebruik van door KTM goedgekeurde gewichtsafzuiging te leren kennen en voorzichtig te zijn bij het overschrijden van dit niveau, aangezien drie tienden van een pond per vierkante inch (PSI) een cruciale trigger is om in gedachten te houden.